Tietoa blogista

Jokiläänin äänessä julkaisemme yleisiä opiston toimintaan liittyviä asioita. Allaolevasta palkista löydät blogit aiheittain.

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Syksy saapuu ja opisto alkaa!


Opiston kurssiohjelma jaetaan joka kotiin tällä viikolla.  Ilmoittautuminen kursseille alkaa ma 25.8. klo 18. Nopein ja varmin tapa on ilmoittautua internetin kautta. Tarjolla on yli 140 kurssia, joista uutuuksia on melkein 40! Edullisella työkausimaksulla pääset niin monelle kurssille kuin haluat, lukuun ottamatta avoimen yliopiston ja omakustannekursseja.Lukuvuoden teemana on ”Avaruutta etsimässä”, joka konkreettisesti tarkoittaa taivaan ilmiöihin tutustumista, mutta takana on myös ajatus, että meistä jokainen voisi etsiä avaruutta omaan elämäänsä esim. aloittamalla uuden harrastuksen opistossa. Vuoden teemaan pääsee tutustumaan ilmaisella yleisöluennolla Katso taivaalle  - mitä näet? Luento pidetään tiistaina 2.9. klo 18 Jokioisten kunnanvirastolla.Osaavat opettajat IX –näyttely

 
Varma syksyn merkki on myös Osaavat opettajat –näyttely. Nyt jo yhdeksännen kerran! Näyttelyssä on töitä esillä yhdeltätoista kädentaidonopettajalta. Osa töistä liittyy tuleviin kursseihin ja osa on ns. omia töitä. Näyttely on avoinna Jokioisten Tietotalolla arkisin klo 7.30 – 16.15 aina elokuun loppuun asti.
Minun Marsini, Sari Wenning
Maa, Tuuli ja Neljä elementtiä, Vivian Majevski

1 kommentti:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kirjoita tähän kommenttisi. Ylläpitäjä tarkistaa kaikki kommentit ja valvoo julkaisuja.